Organizator usług cateringowych

Z usług cateringowych korzystają zarówno firmy, jak i osoby prywatne, dlatego ważne jest aby do każdego z klientów trafiła odpowiednia oferta. Chcesz wiedzieć jak organizować usługi cateringowe oraz jak wygląda prawidłowa obsługa klienta? Zapraszamy na kurs!

Na szkoleniu dowiesz się między innymi:

  • jakie są rodzaje cateringu i typy bufetów,
  • jak powinna przebiegać organizacja imprezy okolicznościowej przed jej rozpoczęciem oraz w trakcie, a także jakie obowiązki należą do koordynatora cateringu po jej zakończeniu,
  • jak korzystać z usług firm zewnętrznych,
  • jak przygotować dokumentację imprez (kalkulacje, umowy, menu, rozliczenia).

Skontaktuj się!

Aby zapisać się, uzyskać więcej informacji o szkoleniu, a także otrzymać szczegółowy harmonogram, skontaktuj się wypełniając poniższy formularz lub zadzwoń pod nr telefonu 693 600 046.

Pola obowiązkowe oznaczone są gwiazdką






Termin szkolenialistopad - grudzień 2019W programie48 h (6 dni)Opłata183 zł/os. (bez noclegów), 228 zł/os. (z noclegami) Dofinansowanie kursów obejmujeudział w pełnym programie kursu (w tym poczęstunek: kawa, herbata, lunch), noclegi i wyżywienie, materiały dydaktyczne, opłatę za egzamin Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego.KontaktJoanna Rutkowskatel. 693 600 046

Privacy Preference Center