Z usług cateringowych korzystają zarówno firmy, jak i osoby prywatne, dlatego ważne jest aby do każdego z klientów trafiła odpowiednia oferta. Chcesz wiedzieć jak organizować usługi cateringowe oraz jak wygląda prawidłowa obsługa klienta? Zapraszamy na kurs!
Na szkoleniu dowiesz się między innymi:
jakie są rodzaje cateringu i typy bufetów,
jak powinna przebiegać organizacja imprezy okolicznościowej przed jej rozpoczęciem oraz w trakcie, a także jakie obowiązki należą do koordynatora cateringu po jej zakończeniu,
jak korzystać z usług firm zewnętrznych,
jak przygotować dokumentację imprez (kalkulacje, umowy, menu, rozliczenia).
Aby zapisać się, uzyskać więcej informacji o szkoleniu, a także otrzymać szczegółowy harmonogram, skontaktuj się wypełniając poniższy formularz lub zadzwoń pod nr telefonu 693 600 046.
Termin szkolenialistopad - grudzień 2019W programie48 h (6 dni)Opłata183 zł/os. (bez noclegów), 228 zł/os. (z noclegami) Dofinansowanie kursów obejmujeudział w pełnym programie kursu (w tym poczęstunek: kawa, herbata, lunch), noclegi i wyżywienie, materiały dydaktyczne, opłatę za egzamin Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego.KontaktJoanna Rutkowska